dinsdag 15 april 2008

dinsdag 15 april 2008

Hallo allemaal,

Nog steeds kunnen we onze berichten op de blog niet zelf lezen , dus ook niet jullie reacties. Misschien lukt het wel in Peking.

Deze nacht was een minder rustige nacht. Ze had 39,5 graden koorts. Na een medicamentje en wat verfrissing was het beter. Ze heeft ook serieuze krampjes gehad We weten ook niet wat ze in het weeshuis heeft gegeten, dus waarschijnlijk reageert ze op het melkpoeder of de dingen die ze samen met ons al heeft gegeten (rijst, noedels). Gisteren heeft ze een fruitpapje gegeten. Deze namiddag heeft ze ook een uurtje echt heel erg geweend. Nu is het volledig voorbij en is het weer een blije baby :-) We weten dus ook de reden van de koorts niet ( die is in de loop van de dag niet teruggekeerd).

Vandaag zijn we het historisch museum gaan bezoeken van Nanchang. Er was ook een afdeling van dino's. Gilles , dat was iets voor jou. We hebben veel foto's getrokken hoor.

Het is hier niet echt goed weer. Een 15 graden en veel regen . We waren met ons drietjes even gaan wandelen en toen kwam er een serieuze stortbui . Dus we kwamen uitgeregend terug in het hotel aan :-)

Morgen gaan we dus naar het weeshuis(we dachten eerst vandaag ) . We hebben dus ook al ondervonden dat het schema niet echt wordt gevolgd :-))

Oh ja, nog vlug even vertellen : het verkeer is hier echt onvoorstelbaar. Nog nooit gezien. Er worden geen verkeersregels gerespecteerd en toch geen ongelukken. we zaten in een busje en het ging niet snel genoeg vooruit , achter het bushokje ,over het voetpad dan maar :-))))
We gaan het zeker filmen, want dat moeten jullie gezien hebben.

Nu nog het belangrijkste : VALESCA, JOLIEN EN GILLES: WE MISSEN JULLIE VERSCHRIKKELIJK !!!
Dus we tellen toch ook weer af :-))))

xxxx
Marieke-Roos

1 opmerking:

Pascale, Paul & Lise zei

Amai, op één dag al heel wat beleefd; de koorts de huilbui; dan voel je je toch terug echt als een nieuwbakken mama hé!!! Zet ook eens een foto vd fiere papa op de blog zene! En dat verkeer daar; echt iets voor ons Jacqueline; ik zie ze er al rijden ;-))))Voor Valesca, Jolien en Gilles: proficiat met jullie knappe zusje, jullie zijn ook ah aftellen zekers ?!? Tot de volgende, en foto's hé !!! X Pascale (gisteren had Paul geschreven)