dinsdag 22 april 2008

Dinsdag 22 april 2008

Hier zijn we weer :-)

Vandaag was het een dag vol hevige wind. Het zonnetje scheen wel, maar de wind was niet te doen. Daarom zijn we het Olympische stadium en het Olympische dorp gaan bezoeken. Dit was echt de moeite hoor. Hier in Peking hebben ze er heel veel voor over om de Spelen spectaculair te maken. Ze zijn nog wel volop aan alle infrastructuur aan het werken.
Onze gids deed er alles aan om dichtbij het stadium te geraken, maar daar is ze niet in gelukt. Alles is heel goed afgesloten.
Maar alles te kunnen bekijken (al was het aan de buitenkant ), was een unieke ervaring.

Vandaag was weer een heerlijke dag met ons Saartje. Ze wordt steeds vrolijker en meer open naar ons toe. We laten haar elke dag kijken naar Tik Tak en dit gaat nu gepaard met het nodige "gedans" en schaterlachjes.
Ik heb al een paar keer de slappe lach gekregen omdat ze zo grappig reageert :-) . Goh, we houden al zo veel van haar he. Dat kan je je gewoon niet voorstellen !!!!!
Morgen gaan we waarschijnlijk de Verboden Stad bezoeken.

Toch weer een dagje dichterbij thuis ;-)

XXXX
Marieke-Roos

1 opmerking:

Greet zei

Jawel hoor Marieke-Roos, ik kan me daar best iets bij voorstellen :-). Ze wordt bovendien ook elke dag mooier en mooier ! De fotootjes zijn allemaal schitterend, de gezinsfoto van vandaag ook en vooral diegenen waarop ze zo verliefd naar hare papa kijkt hihi !
Zai jian,
Greet en co.