dinsdag 29 april 2008

Nog 1 keer slapen in Peking

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we naar het hemelpaleis geweest. Het was er prachtig , een heel grote rustige tuin, waar de Chinezen samen komen om muziek te maken en te dansen. Dat was gewoon prachtig om te zien. Spijtig dat ze dat in Belgiƫ niet hebben. :-)
Het paleis zelf was ook heel erg mooi. Het was ook prachtig weer, dus we hebben er nog heel erg van genoten.
Deze avond zijn we naar een restaurant geweest om Peking eend gaan te eten. Ik weet niet hoe het smaakte :-)))). Ik heb in de provincie de eendenkwekerijen gezien en ik kon het niet eten , stom he. Maar er waren nog volop andere lekkere dingen, dus het heeft mij gesmaakt :-)

Morgen mogen we nog op de kamer blijven tot half 10 's avonds , dus kan ons Saartje in de dag nog goed haar middagdutje doen. En dan ....... KOMEN WE NAAR HUIS !!!!! Er gaat donderdagmorgen een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel gelukkige mama op zaventem aankomen, ni te doen !!!!!!! Valesca, Jolien en Gilles zien ..... Joepie !!!!!

Ons Saartje begint nog meer open te bloeien (heerlijk gewoon). Wat er wel mee samengaat , is dat ze niet graag meer gaat slapen. Ze weent hartverscheurend , waarna ze na een tijdje wel in slaap valt. Als ze wakker wordt , is ze wel weer het kleine lieve lachebekje :-)))

tot morgen voor ons laatste berichtje uit Peking

XXXX
Marieke-Roos

Geen opmerkingen: