maandag 28 april 2008

zondag en maandag

Hallo allemaal,

Vandaag een berichtje voor 2 dagen. Gisteren was het er niet van gekomen om de blog aan te vullen, we hadden een vrije dag .
We zijn in de voormiddag naar de vlooienmarkt geweest. Zoveel mooie spulletjes. We maken ons zorgen voor het gewicht van onze koffers, anders hadden we veel meer gekocht. Maar weer enkele cadeautjes, dus dat was weer leuk.
In de namiddag zijn we met ons drietjes langs het water gaan wandelen en in een natuurpark. Was heel erg leuk. We hebben wel ondervonden dat ons Saartje niet in de buggy in slaap valt. Ze blijft heel erg wakker en bekijkt alles met haar mooie Chinese oogjes :-)
Vandaag zijn we naar het zomerpaleis geweest, gewoonweg prachtig. Mooi geschilderde gebouwen, uitgestrekte tuinen aan een groot meer met daarover een heel mooie brug. We hebben er weer van genoten.
Langs de andere kant willen we echt wel naar huis. We missen de kinderen, onze dieren, onze thuis, onze vrienden .......
We hebben het ook een beetje gehad met die starende Chinezen, die met ons op de foto willen :-)))
Kortom, het was al superleuk en we genieten nog steeds van ons Saartje. Maar nog 2 keer hier slapen en dan mogen we terug naar ons Belgenlandje :-)

Dikke kussen van ons alledrie aan onze kinderen alledrie :-)
Lieve groetjes

XXX
Marieke-Roos
ps Hutongs zijn geen fietsjes zoals ik een vorig bericht zei, maar de wijken zelf . Met deze vergissing wordt constant geplaagd door Patrick ;-)

1 opmerking:

Christel zei

Nu zit het er toch wel echt bijna helemaal op, ginder in China. En jullie hebben echt wel de mooiste dingen gezien. Dat wordt nog genieten achteraf, als jullie al die foto's opnieuw zien, net zoals wij nu elke dag meegenieten.
Maar wij zijn blij dat het allemaal zo goed meevalt.
Het zal weer een hele aanpassing zijn als jullie terug in Belgiƫ zijn.
Wij wensen jullie in elk geval al een prettige terugreis en tot binnenkort!!
Groetjes van Christel en Sandy