zaterdag 19 april 2008

Hallo vanuit Peking

Gisteren dus veilig en wel aangekomen in Peking. Het was een rustige vlucht, ons Saartje heeft de hele tijd liggen slapen. Ons hotel is een pak mooier dan het vorige , we hebben echt een heel ruime kamer . Gisterenavond heel lekker gegeten (origineel Chinees). Er is hier naar het schijnt een verdieping waar je Europees kan eten , maar gisteren hebben we de Chinese keuken gekozen en dat is zo meegevallen dat we deze avond terug die richting kiezen.
Ons Saartje slaapt nog steeds heel goed. Hopelijk is dat in Belgiƫ ook nog steeds zo he :-))))
We hebben al wel ondervonden dat ze een eigen willetje heeft . Maar dat vinden we helemaal niet erg !!! De papa heeft al gezegd dat ze op dat gebied op mij lijkt (hoe zou dat nu komen ????? ;-)
Vandaag hadden we graag de vlooienmarkt bezocht, maar het regent hier pijpestelen. We zijn even naar de apotheker (Ons saartje hoest nog steeds) geweest en de mama's zijn dan met de kinderen terug naar het hotel gegaan, want het was echt niet te doen. Maar de papa's waren stoer en zijn wel naar de vlooienmarkt gegaan. Ze zijn dan goed nat en koud teruggekomen, maar hebben al wel meer gezien he :-))
Straks nog wat foto's !!!

Nogmaals bedankt voor de reacties !!! Is zo leuk !!!! Bedankt Thomas (mijn petekind (allee tiener :-))), bedankt Kyara , bedankt alle vrienden en familie !!!!!
Kusje van Saartje voor Arne , hihi :-)))

xxx
Marieke-Roos
Extra dikke kussen aan Valesca , Jolien, en Gilles !!! Miss you all !!!

2 opmerkingen:

brigitte zei

hey,

hier nog eens een reactie uit geel,
alle dagen zitten we te wachten op nieuwe foto's, zo leven we met jullie mee.
zo te horen hebben jullie het daar wel naar jullie zin, kan ook nie anders met zo'n brave dochter.
ge ziet ze alle dagen veranderen,
malena vind de foto van hare peter kei mooi.
bedankt voor het kaartje voor jef zijn verjaardag.
we hebben jullie gemist op het communiefeest gisteren, maar de blog stond op, zodat iedereen jullie konden zien
nog veel plezier en goe genieten.

jan, brigitte, celien, jef malena

Vera zei

Jullie zien er echt heel gelukkig uit. Dat eigen willetje goed dat komt ook wel weer in orde. De foto's zijn uitermate mooi. Iets minder met dat geplens maar dat komt ook nog goed. Mannen, ja, ja even willen stoer doen. Ik hoop dat de hoest van Saarje een beetje beter gaat.
mvg
Vera